Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2014. június 23., hétfő

Újra a fedélzeten! Köszönet a több mint 5000 kedvelésért a Facebookon :)


Azt nem mondanám, hogy alkotói válságba kerültem az elmúlt két hónapban, inkább csak úgy éreztem, hogy nem veszek el szerteágazó dolgaim között, inkább kivontam magam a blogéletből egy kis időre, hogy a tőlem megszokott tempóban és színvonalon térhessek vissza.
Új terveim megvalósításával foglalatoskodtam az elmúlt időben a számomra legfontosabb elfoglaltságom, a családom mellett, mely mindig a legmagasabb prioritást élvezi.

Érdeklődésetek nem csappant meg, melynek legékesebb bizonyítéka, hogy a kedvelések csak úgy záporoztak a Facebookon, melyre mire ráeszméltem már jóval meghaladta az 5000 kedvelést! J
Köszönöm!

Az elmúlt két hónapban szigorú voltam magamhoz, nem fényképeztem, nem örökítettem meg az általam készített ételeket, viszont oly sok szerkesztésre váró bejegyzésem maradt még talonban a korábbi időszakból, hogy éppen elég lesz ezeket feldolgoznom a közeljövőben.

Az elmúlt idők legfrissebb kedvenceiből következnek összefoglalók, mellyel tematikus webszakácskönyvemet bővítem tovább, közben pedig közreadom tavaszi-nyári újdonságaimat, melyekkel még "tartozom".

Kezdetnek fogadjátok szeretettel kedvenc nemzetközi reggeli ajánlataimat, melyet jó nagy csokorba szedtem:

16 legjobb nemzetközi reggeli Alexa Christitől




Úgyhogy folytatás következik ... J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails