Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2014. szeptember 26., péntek

Olaszos kenyérlángos




Gondolkodtam rajta, hogy pizza lepénynek vagy kenyérlángosnak nevezzem-e el, de igazából kenyérlángosnak indult, csak kerültek rá olaszos feltétek is. Tudtommal nem tilos … J

Nem régen mutattam be az őszi kenyérlángost, az olyan igazi magyaros langalló/ pompos lett! Isteni lett az újonnan összeállított kenyérlángos tészta, úgyhogy ismétlésért kiáltott:


A család egyik része olaszos feltéteket kért a lepényre, de végül olyan fúziósra sikeredett, mert fele arányban magyaros, fele arányban olaszos feltétekkel fedtem be. A keresztezés gyakran hoz nagyszerű végeredményt, mert az olaszos kenyérlángos isteni lett! J

Szóval a kenyérlángos tésztája a fentebbi linken található recept szerint készült.

A sütőpapírral bélelt tepsire igazítottam egy adag kenyérlángos tésztát és megkentem házi paradicsomszószommal, amit pizzára, lasagnére vagy egyszerű paradicsomos tésztához használok:

Egyszerű téli paradicsomszósz alaprecept. Pizzára, tésztára, lasagnéhoz.


Erre mozzarella szeletek és friss bazsalikomlevelek kerültek, majd csíkokra vágott sonka, vékonyra szelt lilahagyma és bacon szeletek kerültek.


240 C fokra előmelegített sütőbe toltam és 15 percig sült. Nagyon finom lett! J






2 megjegyzés:

  1. Kedves webmester,

    Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.mytaste.hu ahol a felhasználók válogathatnak több mint 115 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, a keresőnk segítségével könnyen megtalálják a felhasználók a receptjeid. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.
    A facebookon hetente publikálunk a bloggerek receptjeiből és egyre népszerűbb az oldalunk.

    Mytaste.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak. Hónaponta közel 50 millió latogatónk van és ez a szám hónapról hónapra növekedik.

    Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

    Üdvözlettel,
    Tünde
    info@mytaste.hu

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails