Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2012. december 21., péntek

Karácsonyi menü - 150 karácsonyi recept az előételtől a desszertig, házi kenyér és péksütemények


Ez a receptgyűjtemény egy komplett karácsonyi szakácskönyv. Kedvenc receptjeimet kötöttem csokorba, hogy megkönnyítsem, akár az utolsó percben a karácsonyi menü összeállítását.
Nem mindenki tervez hónapokkal előre, de úgy tűnik, ez most nem hátrány, ugyanis bármilyen fogásra – az előételtől a desszertig, a reggelitől a vacsoráig, a köretektől a házi kenyérig, vagy házi péksüteményig mindenre - van itt egy jól bevált recepttippem. Ha volna valaki, aki még bővebb receptválasztékra vágyna, ajánlom figyelmébe webszakácskönyvemet, ahol tematikusan gyűjtöm a blogon eddig megjelent receptjeimet.
Fogadja minden olvasóm sok szeretettel utolsó karácsony előtti receptes bejegyzésemet, mert holnaptól már másféle újdonságokkal jelentkezem.
Csodás francia vajas finom péksüteményekkel, különleges kovászos kenyerekkel és egy olyan üzlettel Debrecenben, ahol az efféle kenyér és pékáruk, az általam használt és ajánlott hétköznapi és különleges alapanyagok, valamint az ízlésemnek megfelelő ételek kaphatóak, készülnek majd napról, napra. Természetesen a közreműködésemmel.
Egy új fejezet kezdődik a blog életében is, ugyanis már az ünnepek alatt is ebben a témában jelentkezem.
Az újévben pedig a blogon is az itt kapható különleges finomságokkal és általam ihletett, itt készült ételekkel hallatok magamról.

Ezzel a végszóval kívánok BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPET minden erre tévedő, és rendszeres olvasómnak, illetve mindenkinek!


Karácsonyi menüajánlat: 10 + 2 legjobb töltött zsömle, angol muffin - reggelire


Karácsonyi menüajánlat – 10 + 4 legjobb előétel


Karácsonyi menüajánlat: 10 + 2 legjobb ünnepi fogás10 + 2 legjobb töltött hús – dagadó, csirke, kacsa. Karácsonyi, szilveszteri menüajánlat


Karácsonyi menüajánlat – 10 + 6 legjobb fogás bélszínből, hátszínből, borjúból


10 + 6 legjobb csirkeszárny karácsonykor is - fűszeres, ropogós, ragacsos, bundázott


10 + 12 legjobb köret – karácsonyra, szilveszterre


10 legjobb sós aprósütemény – karácsonyi és szilveszteri menüajánlat, vendégváró


Karácsonyi menüajánlat – 10 + 2 legjobb karácsonyi keksz és desszert10 + 4 legjobb kovászos kenyér – hol terem a jó kenyér?10 + 1 legjobb reggeli péksütemény házilag – kifli, zsömle, angol muffin

10 + 1 legjobb leveles pogácsa


1 megjegyzés:

Related Posts with Thumbnails