Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2012. december 6., csütörtök

10 + 6 legjobb csirkeszárny karácsonykor is - fűszeres, ropogós, ragacsos, bundázott


Ó, a csirkeszárny még azoknak is kedvence, akik általában ódzkodnak a csontos húsoktól. Ha jól tudom, akkor az amerikaiak emelték a prémiumfogások közé számtalanféle, különleges elkészítési módjával. Korábban, hagyományos módon elkészítve a haszontalan csirkerészek közé tartozott, bár el kell mondanom, hogy nekem a szárny, mindig is az első számú kedvencem volt, ahogyan az egyéb csontos húsfélék is gyengéim.

A csontos húsok szaftosabbak, ízletesebbek, éppúgy, mint a megfelelő zsírtartalommal átszőtt húsfélék. Legyen az ropogósra süthető bőr, vagy márványosan megbújó zsiradék a rostok között.

Nem szűkölködik az oldal csirkeszárny elkészítési módokban, úgyhogy a legkedveltebbeket most csokorba szedtem. Biztos vagyok abban, hogy a töltött csirkemell variációk mellett sokan választanak karácsonykor is egy nagyszerű, fűszeres-ropogós csirkeszárny ételt.
A recepteknél változatos köretajánlattal is szolgálok.


KFC - Korean Fried Chicken, azaz extra ropogós csirkeszárnyakExtra ropogós fűszeres csirkeszárny – csak egyszerűenKentucky csirkeszárnyak – fűszeres és ropogósCsirkeszárny a pácban! Happy enddel…Ropogós fűszeres csirkeszárny amerikai káposztasalátávalChilis-fokhagymás joghurtban pácolt csirkeszárny darabok parmezános cornflakes bundában, sütőben sütveCajun csirkeszárnyak angol zellerrel és tzatzikivelHázi fűszerkeverékkel pácolt, ropogós csirkeszárnyak, görög joghurtos friss salátávalBBQ csirkeszárnyakMézes-mázas, édes-csípős csirkeszárnyakBBQ csirkeszárnyak másképp – a legfinomabbSokáig pácolt ázsiai édes-csípős csirkeszárnyakÁzsiai pácban érlelt csirkeszárnyak – igazi csemege!Duplán pácolt tandoori csirkenyársak és csirkeszárny, raita mártogatós, naan kenyérFűszeres csirkedarabok kukoricapehely bundában amerikai káposztasalátával, vajas-chilis csemegekukoricával (Kentucky Fried Chicken menü)Gyors Kentucky csirke amerikai káposztasalátával
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails