Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2011. november 29., kedd

Sorozat ajánló


Éppen szilveszterkor lesz másfél éve, hogy el kezdtem a blogot írni. Eddig 500-600 ételem került bemutatásra, egyértelműen vannak kedvenc ételféleségek, melyeket gyakrabban, vagy szívesebben készítek.

A blogot nem pusztán a magam, hanem mások örömére is írom, annak ellenére, hogy én is jó hasznát veszem, mert már nem a jegyzeteimet, vagy a kedvenc szakácskönyveimet kapom elő, hanem itt keresek rá korábbi receptjeimre, ételeimre.

Látom, hogy melyek azok a kedvencek, melyeket nap, mint nap keresnek az oldalon. Azt is látom, hogy bizonyos keresési kulcsszavakra nem is mindig a megfelelő vagy legmegfelelőbb ételt dobja ki a google kereső. Bár sokak szerint jól használható az oldalam, könnyű benne keresni, illetve én is igyekszem témakörök szerint is gyűjtőket létrehozni, mégis előfordul, hogy „hanyagul” címkézek, így egy-egy remek ételemre nehezebb az oldalon rátalálni.

Jönnek az ünnepek, érzékelem, hogy sokan keresnek karácsonyi és szilveszteri ételeket, illetve szezonális ajánlatokat állandóan.

Sorolhatnám még az okokat, ami miatt elhatároztam, hogy új sorozatot indítok, melyben összegyűjtöm a szerintem legjobban sikerült ételeimet egy-egy témakörben.

Lesz, ahol több részben is gyűjtögetek, hiszen egyes ételféleségek vagy alapanyagok tekintetében olyan nagy a kínálat, hogy egy részbe nem akarok minden kedvencet bezsúfolni.

Azt gondolom, hogy ez a sorozat ahhoz is hasznos lesz, hogy akik rendszeresen főznek tőlem – mert nagy boldogságomra egyre többen vannak - azok a sorozat által könnyebben, egyszerűbben, és koncentráltabban rátalálnak bizonyos alapanyag, bizonyos technológia, vagy bizonyos ételféleség szerint a keresett receptre.

Igyekszem a sorozatot a legnépszerűbb és legaktuálisabb témák szerint elindítani és folytatni.

Természetesen a sorozat mellett napról napra új ételekkel, új receptekkel jelentkezem, ahogyan eddig is tettem.


5 megjegyzés:

  1. Csak nyugodtan csináljad én meg jövök és megcsodálom hogy mit alkottál!

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jó ötlet! Mostanában kicsit ritkábban járok feléd, de ez csak a krónikus időhiány miatt van. Viszont a karácsonyi menühöz, a két ünnep közötti négygyerekes napokhoz biztosan itt találom majd meg a hiányzó ételeket.
    Rendületlenül kovászolok azóta is, sütöm a gyökérkenyereket, cipókat, mindeneket, egyszer majd írok is róluk a blogomban, "bizisten".
    Szóval egy lelkes olvasója máris van a sorozatnak. (Csak tudnám honnan az energiád??? Tán már átalusszák a gyerekeid az éjszakát...)

    VálaszTörlés
  3. A blogod régóta az egyik kedvenc olvasmányom,
    - mert mindig csodákat művelsz a konyhában - , ezután még inkább az lesz :).

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jo ez a blog, gratulalok hozza!

    VálaszTörlés
  5. Éva: Mindig nagyon szívesen látlak! Nagyon igyekszem, hogy kedvére tegyek a kedves törzsolvasóknak! :))

    Csipkerózsa: Bízom benne, hogy tudok ajánlani finomságokat az ünnepekre. Mostanában is készülnek nálam ünnepi ételek, amit még felkínálok!

    Jaj, de jó, hogy működik nálad a kovász projekt! A legkitartóbbak ajándéka a kovászos kenyér! Összehasonlíthatatlan!

    Sajnos néha úgy érzem, hogy fogy az energiám, ilyenkor elindítok egy új sorozatot, hogy nehogy eltespedjek! :D
    Már átalusszák az éjszakát, de még határozottan emlékszem, amikor még nem. Nem könnyű időszak az biztos. Viszont a 10 év korkülönbség miatt egészen más az életritmusuk, így még mindig nonstopnak érzem a műszakot! :))

    Mária: Köszönöm szépen! Tényleg nagyon igyekszem, és ami nem kevésbé fontos, annyira szeretem csinálni!
    Csak hétköznapi csodák ezek, de hétköznapból van a legtöbb! :))

    Thomas: Nagyon köszönöm! Örülök, hogy rá(m) találtál! :))

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails