Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2012. december 6., csütörtök

Kétmillió oldalletöltés – köszönöm, hogy az olvasóm lettél!



Határozottan mondhatom, hogy a több köszönetet magam kapom. Naponta jutnak el hozzám az olvasóktól a privát levelek és bejegyzések arról, hogy van értelme annak, amit alig több mint két éve elkezdtem.
A legnagyobb meglepetés mégis az, hogy a kétmillió oldalletöltésből egymillió-hatszázezer oldalt ebben az évben töltöttek le az olvasók. Alig hat hónapja ünnepeltem meg, hogy milliomos lettem. Már oldalletöltésben. Ennyit a számokról. 
Ugyanis a számok mögött egy ilyen privát blog esetében a tartalom a lényeg. Itt nincs lehetőség szemfényvesztésre, vagy meg tudod tölteni olyan tartalommal, ami érdeklődésre tart számot, vagy megelégszel azzal, hogy magadnak írod.
Bár szenvedélyesen szeretek írni, főzni és magát a blogírást is megszerettem, mégis arra vágytam, hogy alkothassak valami olyat, ami a magam szórakoztatásánál nagyobb érdeklődésre tarthat számot. Most valami ilyesmit érzek.

Olyan ez, mint a szerelem. Szerethetsz tiszta szívből valakit, az érzés a tied. Ha viszontszeretnek és az érzés kölcsönös, abban teljesedik ki igazán a szerelem. Most belül azt érzem, hogy kiteljesedett ez a szerelem.

Mostanában van, hogy kicsit eltűnök, majd több bejegyzéssel jelentkezem egyszerre, ennek oka van. Mióta belekezdtem a magam gasztro-projektjébe, keresem a helyemet. Írni, főzni, alkotni valami érdemlegeset. Most dolgozom valami érdemlegesen a blog mellett, melyben legalább így kiteljesedhetek. A lényege az, hogy sokan valóságosan is bele kóstolhatnak majd a főztömbe, az ízlésem és gasztronómiai elkötelezettségem irányába mutató alapanyagokba, ételekbe. Sokáig már nem „titkolózok”, hamarosan lehull a lepel!

A blogon időközben létrehoztam egy amolyan saját webszakácskönyvet, akik gyakran megfordulnak nálam, már biztosan benéztek. Heti menü címmel szeretnék ezen az oldalon tematikus segítséget nyújtani a napi, heti, hétvégi és ünnepi menü összeállításában. Most is be lehet nézni, de már megszerkesztettem hozzá egy amolyan beharangozót, amit hamarosan közzéteszek. A feltöltését csak folyamatosan tudom megoldani, így érdemes időről időre ide visszatérni.

Jaj, még sok mondanivalóm volna, de nem akarom túlhalmozni egy bejegyzésben az élvezeteket. Beosztom, hogy még tovább tartson! :)

Hamarosan, ahogyan szoktam, újra jelentkezem. Még egyszer köszönöm minden kedves, lelkes és elkötelezett olvasóm érdeklődését, figyelmét, elismerését.
A legfontosabb mégis az, hogy családok tucatjaiban ott lehetek napról napra. Láthatatlanul, a legmeghittebb közegben. A családi asztalnál. 

(Kép forrás: intfashionz.blogspot.com)

10 megjegyzés:

  1. Gratulálok és további sok sikert kívánok neked sok szeretettel!

    VálaszTörlés
  2. Nem érdemtelenül van ennyi látogatód. Gratulálok.

    VálaszTörlés
  3. Üde színfolt ez a blog a gasztroblogok sűrűjében. Én rendszeresen jövök hozzád, szeretem nagyon a receptjeidet, írásaidat, az összefoglalókat. Szívesen belekóstolnék a főztödbe, várom, hogy lehulljon a lepel. Gratulálok a látogatottsághoz, csak így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Örülök, hogy gyakori vendég vagy nálam ... :)

      Törlés
  4. Gratulálok, ez szép teljesítmény!

    VálaszTörlés
  5. Nálunk gyakori vendég vagy az asztalnál:) Gratulálok!
    Számomra a te gasztroblogod a legjobb!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok. Én is sokszor látogatom meg az oldaladat és nagyon köszönöm a részletes recepteket. Sok finomság készült a segítségeddel. Több embernek ajánlottam az oldaladat és senki nem csalódott.
    Áldott karácsonyt kívánok.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails