Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2011. május 29., vasárnap

Csupa dupla – sajttal töltött szélű – pizzaEz is egy újabb, de egyszerű pizza variáció, a gyerekeknek készült. Háromféle feltéttel: húsféle, hagyma, sajt, de mindegyikből kétféle került a pizzára. Főtt sonka és bacon, lila és újhagyma, mozzarella és parmezán.
A tészta és a paradicsomszósz a szokásos módon készült a Magyaros - sajttal töltött szélű - pizza gazdagon bejegyzésem szerint, itt található a sajttal töltött szélű pizza leírása is.
A mozzarella most vékony szeletben és kis kockákban, a parmezán vékony lapokban került a pizzára, a többi feltét is szép vékonyra felszeletelve. Mindig szórok egy kis morzsolt oregánót a bacon előtt a pizzára. Olívaoljjal spriccelt és kukoricaliszttel megszórt formában, 230 C fokra előmelegített sütőben úgy 15 perc alatt sütöm készre.


Szívből ajánlom pizza technológiámat mindenkinek, mert sem a tésztával és a paradicsomszósszal, sem a már bemutatott pizza variációmmal nem lehet mellényúlni. Egyszerűek, szépek és finomak.
Érdemes bepillantani korábbi pizza variációim közé, itt.

7 megjegyzés:

 1. Ezt ki fogom próbálni,nagyon guszta a sajttal töltött széle.

  VálaszTörlés
 2. A pizzát a széle miatt szeretem. Aki a pizza szélét cifrázza-gondozza, az rossz ember nem lehet :-)

  VálaszTörlés
 3. Most, hogy szó szerint úgy etetnek, mert még asztalhoz ülni sincs időm - pláne szívesen venném, ha Te készítenél finomságokat a számomra, Nevamesz!
  Nem szeretném megbántani Neoexet, nagyon rendes-aranyos amúgy :)

  VálaszTörlés
 4. Ez a sajttal töltött variáció tényleg nagyon finom, próbáltam már, így tanúsíthatom! :)

  VálaszTörlés
 5. Hiányollak!:-)Remélem jól vagy!

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails