Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2011. május 3., kedd

Megjelent első receptem a Magyar Konyha legfrissebb számának 64. oldalán…







Egy kicsit kivártam, hogy erről a számomra különleges sikerélményről írjak. Történt ugyanis, hogy a múlt hónap utolsó előtti napján, egy rendezvényen találkozhattam – többek között - a lap főszerkesztőjével. Magyar Konyha. „Amitől a szellem is jóllakik” bejegyzésemben írtam erről. A főszerkesztővel történt személyes beszélgetést követő néhány napon belül megkaptam a megbízást ennek az ételnek az elkészítésére a lap számára.
Az étel attól különleges, hogy elsőként használtam fel készételhez ezt a minden vonatkozásában tradicionálisan magyar alapanyagot, mégpedig az ezzel a technológiával készült végtermékét. Ezt a gyártó is megerősítette. Hamarosan írni fogok erről az alapanyagról és a belőle készült ételt is megjelentetem.
Most viszont a Magyar Konyhát szeretném népszerűsíteni ezzel a bejegyzésemmel, hogy megismerjék, minél többen olvassák rendszeresen a lapot. A magazin nem pusztán recepthalmaz, véleményem szerint a „szellem” és az ételek nagyszerű összhangját sikerült megtalálnia a szerkesztőknek. Mind külcsínben, mind belbecsben a hozzám legközelebb álló gasztronómiai magazin a jelenlegi palettán.
Nagyszerű „kollégákkal dolgozom együtt" a lapnál, Herczeg Gabival (Flat-cat) Salamon Csabával (Földszint) Csíki Sándorral (Food & Wine) végül, de nem utolsó sorban a Molnár B. Tamás- Bittera Dóra házaspárral (Bűvös szakács) hogy csak azokat emeljem ki, akikkel van korábbról személyes és szakmai kapcsolatom.
Van szándék arra vonatkozóan, hogy a jövőben is jelentkezhessem hasonló hírekkel a Magyar Konyha, következő számainak tekintetében.

11 megjegyzés:

  1. Gratulálok a sikeredhez! Ezt az újságot ismerem, mivel a lányom rendszeresen megveszi és mikor már átnézte nekem adja.Jó hasznos dolgokat láttam már benne és nem túl bonyolúlt recepteket.

    VálaszTörlés
  2. Minden eddigi számot olvastam! Helyed van a "csapatban"!
    Ahogy látom, a gerincet -Vinkó mellett - BD-MBT adja - ők képviselik a lap zsinórmércéjét. A rendszeresen visszatérő szerzők közül Saly Noémi és Salamon Csaba a favorit - nálam!
    ...Nevamesz! További szép sikereket!...

    VálaszTörlés
  3. Nagyszerű érzés lehet a receptedet látni ebben a lapban, biztosan egész nap mosolyogtál, és százszor odalapoztál...én ezt csináltam volna. :-D
    Gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a részvételedhez!
    Én is előfizetője vagyok a kezdetétől, dícsértem is mindenhol. Nekem a Bűvös szakács blog szerzői voltak a garancia.
    Egyetlen pici félelmem van. A szerkesztő- és tulajdonosi gárdát elnézve, nem fog kialakulni két féle gasztronómiai kúltúra? Ugyanazt tartják magyarnak a jobb és bal oldalon ülők is?

    VálaszTörlés
  5. Pájslitfridolinom: Köszönöm szépen! Mindig is az olvasóim visszajelzése volt a legfontosabb, mindig meghatnak, ugyanakkor megerősítenek a jókívánságaitok, elismeréseitek. Nem tudok elég hálás lenni érte...:)
    Az effajta sikerek, sikerélmények szakmailag igazolnak vissza. Azért, sokat dolgoztam érte...:))

    VálaszTörlés
  6. Betűtészta: ...meglestél!?...:DDD
    Igen, olyan vagyok ilyenkor, mint egy kisgyerek...bár kutyául megdolgoztam érte, mégis minden alkalommal úgy nyitom ki a lapot, hogy vajon még mindig ott van az ételem és tényleg én alkottam...persze közben elégedetten mosolygok...:))

    VálaszTörlés
  7. Daisy: Nem tudok mást válaszolni Neked, minthogy az én irányvonalammal a lap teljes egészében összhangban van. Mind szerkesztői, mind szakmai, mind tulajdonosi oldalról. Így egyszerű azonosulnom az értékekkel, amelyeket megjelenít. Abban bízom leginkább, hogy hosszú távú és minél szorosabb munkakapcsolat köt majd a laphoz. Ez még kialakulóban...:))

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok, és várom az első címlapsztoryt!

    :-)

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails