Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2012. április 4., szerda

Köszönöm, hogy mindig van egy kedves megjegyzésed!



Ahogyan az oldalsávban is írom a köszöntőben, egy-egy jó szót kapni az idelátogatóktól a legkedvesebb és legmegnyugtatóbb visszajelzés. Érdekes, hogy esetenként olyan szűkszavúak vagyunk, elolvassuk azt, amit szeretnénk és megyünk tovább. A facebookon meg csak úgy ömlenek a szavak, kevésbé fajsúlyos témákban is.
Igényes és hasznos gasztroblogot írni nem kis idő és energia befektetés, mindenképpen az első és legszívhezszólóbb elismerés az, ha az olvasó szavakba önti, hogy tetszett neki vagy hasznos volt az, hogy ide betévedt és egy ötlettel vagy recepttel gazdagodott.

Elindult egy kezdeményezés, nevezzük díjnak, melyet a gasztrobloggerek adnak tovább egymás közt, mint egy stafétát, azt demonstrálandó, melyet föntebb néhány szóban kifejtettem.
A díjat HajniZolitól kaptam, akik nem olyan régen kezdtek bele a blogírásba. Lelkes és kedves olvasóim, és viszont is nagyon kedvelem a Főzni jó. Sütni még jobb blogot.

Külön köszönet nekik azért, hogy, amikor kipróbálják receptjeimet, akkor hivatkozással élnek. Ez sajnos nem „egyértelmű” manapság a gasztroblogokon. Gyakran látom olyan ötleteimet, receptjeimet, technológiáimat, melyet tudom, hogy úttörőként készítettem el, fejlesztettem ki vagy tovább és a lelkes követők nem hivatkoznak arra, hogy hol látták, honnan az „ötlet”. Erre is indíthatna valaki kezdeményezést, hogy „hivatkozz a forrásodra”!

A szabályzat értelmében 4 olyan blognak küldöm tovább, melyeken jómagam is szoktam hagyni egy-egy elismerő és kedves szót:



Emellett tovább szükséges adom a díjat 2 olyan blognak, ahol nem szoktam kommentelni, pedig ismerem és kedvelem a blogot. Most 4-et választottam:


Igyekszem pótolni ezt a hiányosságomat, és a jövőben náluk is igyekszem hagyni egy-egy elismerő és kedves szót! :)

Továbbá ajánlom ezt a stafétát, díjat minden olyan blogtársamnak, aki szívből, szenvedélyesen főz és ír róla konyhanaplót. 

Köszönöm a „játékot”, elnézést, hogy csúsztam a stafétával néhány napot, de mostanság sűrű napjaim vannak, mint a jó gulyásleves! :)

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a megtisztelő díjat!

    VálaszTörlés
  2. Elsősorban gratulálok a díjhoz és nagyon szépen köszönöm! nyomtalanul szoktál nálam járni :D de sok szeretettel várlak!!!

    VálaszTörlés
  3. Szívesen, Lányok! Az öröm részemről, hogy gondolhattam rátok! :)

    Még nem értesítettem az érintetteket - állandó időzavarban vagyok - úgyhogy még inkább örülök annak, hogy betértetek hozzám és tovább vittétek a stafétát! :)

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails