Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2014. február 22., szombat

Pretzelburger – a klasszikus

Muszáj mindig újítanom, hogy ne vesszek el a napi rutinban. A Kisfiam, több millió tinédzserrel egyetemben, szendvics, burger, wrapimádó. Így folyamatos versenyben vagyok a gyorséttermekkel, hogy az én konyhám legyen számára a vonzóbb.
Természetesen ez már nem kérdés, hanem megállapítás, de ezért alaposan meg kell dolgoznom minden nap.

Nincs ellenemre, hiszen szívem szerint, mindig minden ételt másképpen készítenék, vagy készítek el, mint utóbb tettem. Úgyhogy ez számomra nem megerőltető, sokkal inkább szórakoztató.

Ez a legújabb „találmányom”, a lényegi elemek mind új ötletek. Természetesen gyakran merítek mások ötleteiből és tapasztalataiból, de én képtelen vagyok arra, hogy valamit ugyanúgy készítsek el, mint más, mert nekem is mindig jön egy ötletem arra, hogy én hogyan csinálnám. És persze én úgy csinálom.

A Pretzel zsemlét hihetetlen, hogy mennyien megnéztétek már. Bár rettenetesen mutatós és hihetetlenül finom, nem gondoltam, hogy ennyire nagyon népszerű lesz:Természetesen az új kabáthoz új gomb illik, úgyhogy a töltelék is egy új felfedezésem, az „igazi” KFC panírban sült csirkemell:

Az igazi KFC panír - csirkemell extra ropogós bundában (lisztmentesen)Ez a szendvics a Kisfiamnak készült, szereti a klasszikus feltéteket: jégsaláta, paradicsom, cheddar sajt és ropogós bacon.
Mézes-mustáros szószt készítettem: 1 rész akácméz, 2 rész dijoni mustár, 3 rész házi majonéz (nem édesített).
A zsemlék olyan 15 dkg-osak, a csirkemell 12 dkg-os, töltelék is van benne rendesen, de nem fogott ki rajta! JNincs vége a Pretzel zsemléből készült burgerek bemutatásának. Legközelebb a férjem burgere következik … JNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails