Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2014. február 27., csütörtök

Pikáns Pretzelburger





Egy ideje rájöttem arra, hogy a hétköznapi rutinra úgy tettem szert, hogy nálunk minden családtagnak személyre kell szabnom szinte minden egyes ételt. Eleinte hagytam magam, most meg már nincs mit tenni … J

Ritkaság számba megy, ha mindenből egyformát készíthetek, főleg a fiúk rigolyásak, nekik kizárólag csakis azt tehetek az ételeikbe, amit szívesen megesznek. Ez pedig igencsak korlátozott.

Azért elég gazdag ez a Pretzelburger, ami a férjem ízléséhez lett fazonírozva. Neki a mákos szórással készült Pretzel zsemlét kaptam ki a kosárból:



Egy hatalmas – 15 dkg-os – extra ropogós Kentucky csirkemell pöffeszkedik benne:

Az igazi KFC panír - csirkemell extra ropogós bundában (lisztmentesen)



Most egy erősebb mézes-mustáros szószt készítettem: 1 rész dijoni mustár, 1 rész akácméz, 3 rész házi majonéz. Ez lehet evőkanál, csésze, attól függ, hogy mennyi szószt akarunk készíteni.

A vágási oldalon pirított zsemlére kentem a szószt, majd befedtem jégsalátával. Erre paradicsomkarikákat fektettem. Erre széltében szelt ecetes uborka és jalapeno szeletek következtek. Erre jött a cheddar sajt, a gigantikus csirkemell, majd a ropogós bacon. Végül rátettem a kalapját.


Talán ez lett a legmutatósabb az összes Pretzelburger közül. Az biztos, hogy a férjem nem panaszkodott! J



A Kisfiam Pretzelburgerét itt mutattam be:

Pretzelburger – a klasszikus



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails