Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2011. december 30., péntek

Egyszerű, mégis különleges pizzák és pizza lepények házi pizzériámból

Pizza a'la carte: dupla hagymás és szalonnás pizza extra chorizóval








Pizza a’la carte: erdészlepény gombával, tükörtojással, iberico chorizoval








Pizza a’la carte: őszi gombás pizza brie-vel








Kívánság pizza lepény csípőskolbásszal, vargányával, rókagombával, brie-vel, és még sok minden mással








Csupa dupla – sajttal töltött szélű – pizza








Legújabb pizza variációm: mozzarellával töltött szélű színes pizzák illatos-zöldfűszeres paradicsomszósszal, részletes leírással






A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit itt gyűjtöm.
Pizzagyűjteményembe itt nyerhetsz betekintést.

4 megjegyzés:

  1. Bele kell húznom, nagyon alakulnak a pizzáid ... ;-)

    VálaszTörlés
  2. Pupa: Tudod, igyekszem a pizzát és a házi kovászos kenyeret is megsütni konyhai körülmények között úgy, mintha kemencében sült volna ... :)

    A gyakorlat teszi a mestert, ezért folyamatosan gyakorolok! Úgyhogy jogos, ha alakulnak ... ;)

    Szerencsére az olvasók is folyamatosan visszajelzéssel élnek, hogy náluk is működik! Úgyhogy a cél és az eszköz is rendben van! :))

    VálaszTörlés
  3. Szuper ajánlat megint! Boldog Új Évet kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Előző életedben nem olasz pizzasütő voltál?
    BUÉK!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails