Ahogyan a hagyományos húsleves, úgy bármelyik pörköltféle is megállja a helyét az ünnepi menüben. A lényeg az, hogy nemes alapanyagból és megfelelő időt rászánva készítsük el.
Most csokorba szedtem néhányat receptgyűjteményemből, fogadja mindenki nagy szeretettel, így közvetlenül az ünnepek előtt!
Karácsony második napján: korhely harcsapaprikás kucsmagombával, vajas-roquefortos galuskával
A magyar konyha tökéletes harmóniája: paprikás csirke vajas galuskával
Hagyományos ételek falusi alapanyagból, mai felfogásban: kakaspörkölt cserépben, köményes-juhtúrós lebbencstésztával, Cserna-Szabó Andrással
Hortobágyi szürkemarha pörkölt erdei gombákkal, bográcsban
Hortobágyi szürkemarha pörkölt, most másképp
Hétköznapi disznóságok: körömpörkölt gyorsan, de biztosan
Komótosan készült fokhagymás-köményes sertéspörkölt
Hétvégi menü: borjú és palacsinta. 1. rész
A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit itt gyűjtöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése