Azért szilvásváradi pisztrángból és hortobágyi pontyból készült ételeim összefoglalóját is linkeltem a bejegyzésben, hogy megkönnyítsem a választást a karácsonyi menü halételek kategóriájában.
Még egy igazán ünnepélyes halétellel jelentkezem hamarosan, nem titkolózok, ez az étel az ünnepi menü fénypontja, a halászlé lesz.
Személyre szabott vacsoracsomagok: fűszeres csirkemell és lazac színes zöldségekkel papírhüvelyben (en papillote) sütve
Cajun csirkemell és lazac vajas-chilis sült kukoricával és paprika-hagyma nyárssal
Sáfrányos angol zeller-burgonya krémleves rozmaringos olívaolajban párolt lazaccal
Hirtelen sült, fűszeres norvég lazac papírhüvelyben (en papillote) készült zöldségágyon
Északi-tengeri füstölt lazacos és füstölt sprotnis szendvicsek friss tormás-snidlinges mascarpone krémmel valamint rusztikus tonhalkrém friss zöldségekkel
Ízletes füstölt haltatár, szilvásváradi kályhában sült pisztrángból és Északi-tengeri lazacból
A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás sorozat fejezeteit itt gyűjtöm.
Érdemes bepillantani kapcsolódó bejegyzéseimbe:
A lazac a kedvenc halam. Megint egy nagyon kellemes menüajánlatot állítottál össze. Szerintem meg kellene változtatnod a blogod címét. A nem vagyok mesterszakács nem fedi a valóságot. Vagy csak szerénykedsz?
VálaszTörlés