Wellington bélszín libamájjal dúsítva, szalonnás-"piros" fenyőmagos zöldbabbal
A 100. bejegyzésem. Gondolatok, piaci mustra, és Stroganoff borjúhátszín vargányával
Borjú cordon bleu, ha megadjuk a módját
Cserépben sült, színes zöldségekkel töltött magos mustáros hátszín, parmezános fésült krumplival, sült fokhagymás pecsenyelevével
Hagymás rostélyos: hortobágyi szürkemarhából, ropogós makói hagymával, és kakukkfüves tepsis burgonyával
Borjútekercs kecskesajttal, Serranoval
Saltimbocca alla Romana fokhagymás-vajas spenóttal, grillezett koktélparadicsommal és francia krumplipürével
Vasárnapi ebéd csontos marhalábszárból: marhahúsleves, velős pirítós, tejszínes-kakukkfüves marhapecsenye vajas galuskával
Borjúkaraj, borjúmáj, szűzpecsenye, mozzarellás töltött gombafejek és hagymakarikák ropogós bundában
A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit itt gyűjtöm.
Nagyon megéheztem, igazán guszták, válogatás nélkül, bármelyiket szívesen bevállalnám! (most)
VálaszTörlésNagyon finomakat készítesz és ezek a képek... finomak :)))
VálaszTörlésÉn is szívesen megkóstolnám bármelyiket!