Szendvicsvarázs: a klasszikusok
Mediterrán előétel - vagy vacsora - bivalymozzarellával, felizzoval, ibériai chorizóval, fürjtojással, házi kovászos kenyeremmel
Klasszikus szendvicsek chorizo szalámival, feketeerdei és pulykamell sonkával, lágy kecskesajtkrémmel, snidlinges tojáskrémmel
Magyaros crostinik majonézes padlizsánkrémmel, és enyhe körözöttel
Kalács kanapé meleg vargánya raguval, furmintban párolt, rozmaringos szilvával, hideg kacsamáj darabkákkal
Variációk egy témára: pisztrángtatár rozscipóban
Északi-tengeri füstölt lazacos és füstölt sprotnis szendvicsek friss tormás-snidlinges mascarpone krémmel valamint rusztikus tonhalkrém friss zöldségekkel
A Nem vagyok mesterszakács sorozat fejezeteit itt gyűjtöm.
Máshol nem találtam helyet, így ide írom a véleményemet, mert egyszerűen nem akar "bent maradni"...
VálaszTörlésSzóval gratulálok az oldalhoz és az ételekhez!
Nagyszerű dolgokat készítesz és a fotók is nagyon jók, nem győzöm nézegetni a bejegyzéseket!
Sajnálom hogy nem te vagy a szomszédom! =)
További Jó Sütést-Főzést-Blogbejegyzést!
Üdv
Judit =)
Kedves Judit!
VálaszTörlésSzívből köszönöm, hogy "nem maradt benned"!... :)
Természetesen az elsődleges az, hogy örömömet lelem a főzésben-evésben-mesélésben, hiszen enélkül nem készült volna 650 bejegyzésem röpke másfél év alatt, de ha nincs visszajelzés, akkor hiába pörög a látogató számláló, személytelen marad, az "elismerés".
Köszönöm, hogy megírtad nekem, hogy nálam jártál, és, hogy jól érezted itt magad!
Visszavárlak! :)
Szia!
VálaszTörlésMindenképp "visszeső" látogató leszek, amíg végig nem nézek minden bejegyzést, az biztos. Néhány receptet tervezek kipróbálni, majd írok, hogy sikerültek.
Másfél év alatt ennyi mindent sütni főzni.. ez aztán teljesítmény!
Örülök hogy gyorsan válaszoltál és még mindig csak ámulo-bámulok az ételeken...
Minden Jót!
Üdv
Judit =)