A sertés szűzpecsenye az egyik legkedveltebb húsféle a családban. Az alábbi gyűjteményből kitűnik, hogy mindenféle ételt készítek belőle.
Szerencsére van jó forrásom, ahonnan jó minőségben és jó áron szerzem be. Érdemes utána nézni ilyen lehetőségnek, hiszen a brassóitól a gyrosig számtalan hétköznapi ételt, illetve különleges, ünnepi fogást is készíthetünk belőle.
Az egyik legnagyszerűbb alapanyag, ha gyors és egyszerű ételfélét szeretnénk készíteni.
Fűszeres szűzsteak egészben sült kacsamájjal, Tokaj-hegyaljai furmintban posírozott almával
Egészben sült sertés szűzpecsenye parmezános– oregánós tócsnival és fokhagymás spenóttal
Pikáns szűzérmék gorgonzola mártással, tagliatellével
Görögös szűzpecsenye csíkok oregánós-parmezános szendvicskenyérben, mézes-mustáros szósszal
Színes grillnyársak szűzpecsenyével, vajas-chilis kukoricával
Retro ételek kicsit másképp: színes, fűszeres brassói sertés szűzpecsenye
A sorozat fejezeteit itt gyűjtöm.
Ennyi finomság!
VálaszTörlés