Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2014. február 16., vasárnap

Amerikai kontinentális reggeli - bagellel






A férjem ez a kontinentális típus. J Mi, a család többi tagja tornyosra tömtük a bagelünket, a férjem csak lekvárt, vajat és gyümölcsöt kért a bagelhez.

Egyébként annyira finom ez a zsemle, hogy csak vajjal is vagy akár magában is komplett az íz élmény.
Mennie kellett valahová, ezért elsőként kapott reggelit. Még sütöttem a bacont és a tojásokat a többi reggelihez, amikor bekéredzkedtem hozzá egy falatra. Siettem a reggelivel, így meg sem kóstoltam a kisült bageleket. Olyan jól néztek ki, hogy kétség nem fért hozzá, hogy fantasztikusan sikerültek.

Szóval, amikor megkóstoltam már tudtam, hogy hetekig gyakorolhatom a bagel sütést! Biztos vagyok benne, hogy nyárig nem kelül le napirendről … J

Előzőleg bemutattam a New York bagel, ami ennek a kontinentális reggelinek a főszereplője. Mondhatni, hogy lépésről lépésre:



Szerintem már említettem, hogy a tökmagos szórás a férjem kedvence, így egyértelmű volt, hogy a tökmagos bagelt szegem meg neki. Tejeskávé volt a kísérője … 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails