Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2012. január 26., csütörtök

Egyszerű, mégis különleges pizza variációk házi pizzériámból

„Bogyós” sajttal töltött szélű pizza – BBQ szósszal, dupla szalonnával és más finomságokkal








Szalonnás, füstölt tarjás, kukoricás, dupla sajtos pizza








Sajttal töltött szélű – cheesy bites – pizza egyszerűen, de nagyszerűen








Ultra rendhagyó sprotnis pizza








A mexikói








Pizza calzone fokhagymás-friss oregánós pizza tésztával, többféle sajttal és paradicsommal







Érdemes bepillantani korábbi – pizza – receptválogatásomba:

Egyszerű, mégis különleges pizzák és pizza lepények házi pizzériámból


Érdemes bepillantani – a házi pizza sütésről - összefoglaló bejegyzésembe:

Házi pizza sütés lépésről, lépésre




Összes, eddig megjelent pizza receptemet itt találod.
A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit pedig itt gyűjtöm. 

3 megjegyzés:

  1. Tegnap megsütöttem vacsorára, de annyira rájártunk, hogy alig maradt :) Mennyei tészta, ezer hála érte!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívből örülök! Azt külön köszönöm, hogy megosztottad velem/velünk! :))
      Akkor biztosan érik az ismétlés ... :))

      Törlés
  2. Ez a "Mennyei tészta!" felkiáltás nem Brunella Gasperini egyik könyvéből származik? (Én és ők... Mi és...)
    A név egyébként álnév :-P
    http://it.wikipedia.org/wiki/Brunella_Gasperini
    Eredetileg Bianca Robecchi.
    Szégyen tulajdonképpen, hogy (bár több könyve is megjelent magyarul) csak olaszul találtam a Wikin...

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails