Ez a válogatás mindössze az elmúlt félév pain paillasse, azaz svájci gyökérkenyér termése házi pékségemben. Magam is meglepődtem, hogy ilyen sokszor és ennyifélét sütöttem. Sok levelet kapok, tele sikerélményekkel a házi kenyérsütés tekintetében, úgyhogy úgy gondoltam, most a gyökérkenyeret népszerűsítem!
Pain paillasse - svájci gyökérkenyér napon szárított paradicsommal. Gyökérkenyér formázása lépésről lépésre!
Pain paillasse- svájci gyökérkenyér dagasztás nélkül, természetes kovásszal
Pain paillasse - kovászos svájci gyökérkenyér friss bazsalikomos szárított paradicsommal
Pain paillasse - fűszeres sült sütőtökös, kovászos svájci gyökérkenyér
Pain paillasse- olívabogyós és zöldfűszeres kovászos gyökérkenyér
Lusta asszony péksége: dagasztás nélküli (DNK) kenyér és péksütemények
A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit itt gyűjtöm.
Fantasztikusak a kenyereid..!!!
VálaszTörlésSzakácssapkámat emelem..!
A paillasse nagy kedvencem volt eddig is, muszáj lesz kipróbálnom... :)
Köszönöm szépen, Zsolt! Jól esnek az elismerő szavak egy igazi mesterszakácstól! :)
TörlésCsak ajánlani tudom, hogy próbáld ki, mert mind a készítése, mind a fogyasztása élmény! :)
Ha beszámolsz róla, azt külön megköszönöm! :)
Csodás lett:-) Kedvet kaptam hozzá:-)
VálaszTörlésKöszönöm, Geszti! :)
TörlésÖrülök neki, és hajrá! Ha megsütöd, számolj be róla légy szí'! :)
Gyökérkenyér , jaj de jó! Nagyon dolgos vagy én meg kicsit irigy, mert a simától eltérő fűszerezéssel elriasztanám a családtagokat :)
VálaszTörlés