Húsvéti menüajánlataimmal igyekszem segíteni az ünnepi előkészületeket. Több témában is mutattam már be húsvéti receptajánlatokat válogatásaimban, melyekbe ugyancsak érdemes bepillantani, itt.
A hagyományosan a húsvéti menü központjában álló ropogós, szaftos és bundázott, sertésből készült ételeim válogatásainak első részét itt mutattam be:
Húsvéti menüajánlat: szaftos és ropogós sertéssültek – csülökből, karajból, tarjából, bőrös sertés és malackarajból
Ebben a témakörben három részben gyűjtöttem össze ajánlataimat, úgyhogy a receptválogatás folytatódik.
Hétköznapi disznóságok: csülök pékné módra, ahogy tetszik
Serfőző kedvence - kapros juhtúróval töltött karaj és más finomságok házi morzsás bundában
Butaságom története: mustárpácos flekken zöldsalátával, juhtúrós öntettel és tzatzikivel.
Borzaska, azaz sertéskaraj szeletek fűszeres-reszelt krumplis párizsi bundában kétféle aiolival
Hirtelen sült fűszeres tarja és disznótoros hurka, kolbász sült hagymás-almás krumplipürével
Hétköznapi disznóságok: bőrös süldőkaraj és lapocka
Ropogós-porhanyós malaccomb édes-savanyú párolt káposztával, hagymás-almás tepsis krumplival
A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit itt gyűjtöm.
A pékné a serfőző kedvence - még ha borzaska is :-)
VálaszTörlésNAgyon szép a választék!
:D ... elemedben vagy! :))
TörlésMég borzolom néhány disznósággal a kedélyeket ... :))
Lenyűgöző választék!!!
VálaszTörlésKöszönöm, Vicuska! :)
Törlés