Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2012. február 13., hétfő

Krumplis lángos, töltött lángos, tócsni (lepcsánka, lapcsánka, krumpliprósza) - válogatás




Krumplis lángos, ahogyan illik: fokhagymásan, tejfölösen, reszelt sajttal







Fokhagymás-kapros fetával és lilahagymával töltött lángos







Krumplis lángos lilahagymás raitaval







Újra krumplis lángos: tejszínes joghurttal, krémes fokhagymával, ementálival







Sajtkrémes-lilahagymás lepcsánka (tócsni) lisztmentesen







Parmezános, friss oregánós tócsni, lisztmentesen






Ráadás recept:



Egészben sült sertés szűzpecsenye parmezános– oregánós tócsnival és fokhagymás spenóttal





A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit itt gyűjtöm.

4 megjegyzés:

  1. Éljenek a lángosok s a prószák,
    Egytől egyig kívánatos jószág :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)) Jól faragod a rímet, akár Romhányi, a nagy rímhányó! :))

      Törlés
  2. Imádom a krumplis ételeket bármilyen formában! A lángosaid nagyon guszták szívesen választanék most 1-2 db.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails