Fűszeres szűzsteak egészben sült kacsamájjal, Tokaj-hegyaljai furmintban posírozott almával
Véletlenül jött elegáns vacsora: hirtelen sült borjúkaraj szaftjával, párolt, szalonnába csomagolt hordóburgonyával és alliolival
Tagliatelle selymes gorgonzola mártással, pirított barna csiperkével
A 100. bejegyzésem: Stroganoff borjúhátszín vargányával
Pikáns szűzérmék gorgonzola mártással, tagliatellével
Saltimbocca alla Romana fokhagymás-vajas spenóttal, grillezett koktélparadicsommal és francia krumplipürével
Csirke fajitas chilis-kukoricás cheddar mártással, szélesmetélttel
Serpenyős libamell (poché-grillé) libatepertős, lilahagymás burgonya-flánnal, aszúban párolt barackkal
Tagliatelle napon szárított paradicsommal, friss bazsalikommal, besamellel, pecorinoval
Wellington bélszín libamájjal dúsítva, szalonnás-"piros" fenyőmagos zöldbabbal
Desszertajánlatom:
Valentin napi desszertajánlat: csokoládés finomságok
A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit itt gyűjtöm.
Ha hirtelen választanom kéne, bajban lennék...Egytől-egyig mind nagyon finom étel! És, melyik kerül az ünnepi asztalra?
VálaszTörlésNálunk minden nap "Valentin nap" van ... :)
TörlésA 11. fogás kerül az asztalra, amit még most fogok kitalálni szokás szerint. Szinte mindig az utolsó percben döntöm el, hogy éppen mi lesz a vacsora. Már nem csak Bálint napkor, hanem általában! :))