Így hétvégére mindenképpen aktuális medvehagyma szezonban.
Gyakran akad egy kis maradék sült hús az ebédből, és ilyenkor illik, hogy legyen legalább
egy csokor medvehagyma a hűtőben. A többi gyerekjáték! J
Az általam készített adaghoz:
10 dkg maradék jércesült
1 keményre főzött tojás
1 evőkanál házi majonéz
1 evőkanál összevágott medvehagyma
kevés finomra vágott édes hagyma
½ evőkanál dijoni mustár
Himalája só, frissen őrölt bors
Minden hozzávalót – amit aprítani kell – összevágtam és
keverőtálban botmixerrel turmixoltam, majd fűszereztem.
Tálalás előtt egy kicsit betettem a hűtőbe. De csak egy
kicsit, mert kisült a kovászos fehér kenyér, amihez szántam! J
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése